Liczba postów: 348
Liczba wątków: 2
[i][color=brown]A ja mam w domu na obiad gołąbki. Takieeee pychaaaa, dużo mięska, cebulki, mrrrr. I zaraz jak wrócę z pracy do odsmażę dobie ze dwa na patelni tak na brązowy kolor, poleję pysznym sosem pomidorowym i zjem. A potem pojadę z MĘŻEM na grzyby do lasu...
Jeszcze tylko 40 minut w tyrce i weekend <odbijacz>
[i][color=brown]kk boszzzzzzzzz hahahahahaha
uśmiałam się do łez
Liczba postów: 857
Liczba wątków: 8
(05-10-2007, 15:40)kk link napisał(a): Cicho byc ...
Chcialam zauwazyc ,ze :
pokoj w ktorym sie znajdujemy ma :od wschodu widok na jezioro,od poldnia na gory,od zachodu na morze,od polnocy na ...delikatesy Piotr i Pawel
Dokupilam .Dupny kolor ,ale mozemy go przemalowac.
no miauuu... kolor jak kolor ale jaka okolica ;D i te podnoszone oparcia w kanapie..
srub, vega wrap? brrrrr....
Dla mnie mięcho is gut. Zielenina i owszem ale jako dodatek a nie main course.
taki stek średniowysmażony... mrrr
Div, jednak nadal burrito :>
Atka ode mnie nie musisz bzykać męża
bzyknij go dobrze od siebie samej ;D
tzn co by TOBIE było dobrze :>
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
[i][color=brown]Leia, dla Ciebie wszystko
Fajnie ta kanapa wyglądałaby w moim salonie, tylko kolor bym zmieniła bo mi do wystroju nie pasuje
Tak sobie myślę laski, że mi tęskno za Wami, może bym się tak wybrała do wawki w któryś weekend października spotkać się w mniejszym gronie? Za tydzień nie mogę bo pracuję w sobotę. 21 wybory, ale jakbym wróciła do zamknięcia lokali wyborczych? Hmmmm...
Liczba postów: 857
Liczba wątków: 8
(05-10-2007, 15:53)atka_ link napisał(a): [i][color=brown]Leia, dla Ciebie wszystko
Fajnie ta kanapa wyglądałaby w moim salonie, tylko kolor bym zmieniła bo mi do wystroju nie pasuje
Tak sobie myślę laski, że mi tęskno za Wami, może bym się tak wybrała do wawki w któryś weekend października spotkać się w mniejszym gronie? Za tydzień nie mogę bo pracuję w sobotę. 21 wybory, ale jakbym wróciła do zamknięcia lokali wyborczych? Hmmmm...
Atka mrr , szczególnie że "wszystko"
jeśli chodzi o babskie spotkanie to ja chętnie zorganizuję ale jak już będę powrócona z wojaży czyli po 4 listopada... Wrócę do tego tematu jeszcze
Buuuzi i miłego weekendu :-*
A.
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
Liczba postów: 465
Liczba wątków: 0
(05-10-2007, 17:56)_Leia_ link napisał(a): jeśli chodzi o babskie spotkanie to ja chętnie zorganizuję ale jak już będę powrócona z wojaży czyli po 4 listopada... Wrócę do tego tematu jeszcze
Buuuzi i miłego weekendu :-*
A.
No to może w piątek przed planowaną sobotą Katarzynkową ? Ja się wcześniej nie wyrwę. No chyba, że bardzo chcecie wcześniej...
Leia - przekonuję Cię moimi maślakami
Ps. Pytanie z serii głupich - A będą jakieś Katarzynki ? :o
Panie, udziel mi cichej wytrwałości fal...
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
(05-10-2007, 19:43)zuzanka link napisał(a): No to może w piątek przed planowaną sobotą Katarzynkową ?
(05-10-2007, 19:43)zuzanka link napisał(a): Ps. Pytanie z serii głupich - A będą jakieś Katarzynki ? :o
jakaś niespójność....
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 465
Liczba wątków: 0
(05-10-2007, 22:12)_divinity_ link napisał(a): [quote author=zuzanka link=topic=98.msg2579#msg2579 date=1191602614]
No to może w piątek przed planowaną sobotą Katarzynkową ?
(05-10-2007, 19:43)zuzanka link napisał(a): Ps. Pytanie z serii głupich - A będą jakieś Katarzynki ? :o
jakaś niespójność....
[/quote]
E tam, niespójność ;D Zapytałam najpierw o możliwość zorganizowania "czegoś" przed "czymś", co nie wiem, czy się odbędzie.
I znów namieszałam
Divi, Ciebie też będę przekupywać - żurkiem
Panie, udziel mi cichej wytrwałości fal...
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
(05-10-2007, 22:21)zuzanka link napisał(a): Divi, Ciebie też będę przekupywać - żurkiem
o rajuuuuu
dobra,
to co tylko sobie zazyczysz ;D
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie