Liczba postów: 857
Liczba wątków: 8
a może ktoś ma pomysł gdzie i chęć wybrać się na grzyby jakoś w najbliższy weekend??
autem dysponuję (z Wawy)
orientacji nie mam
tak więc osoba z orientacją bardzo mile widziana
w przypadku braku pogody coś się wymyśli
A.
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
moge robic za "orientatora" w tym lesie, w sensie "prowadzic"
ale na grzybach sie nie znam totalnie i nie jestem przekonana czy lubie je zbierac
natomiast wycieczka - jak najbardziej
się piszę
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 135
hehe
czyzby sezon na boooooring nurkownictwo sie skonczyl ?
ale fakt, sam bym na grzyby pojechal, to na pewno ciekawsze !!!
Men, stary... włącz światła, zdejmij buty...
Liczba postów: 348
Liczba wątków: 2
[i][color=brown]Dobra dziewczyny, pakować się i przyjeżdżać na weekend do mnie, poprowadzam po lesie i nauczę zbierać grzyby... A lasy mam odpowiednie )
grzybiara atka_
(03-10-2007, 13:35)ups link napisał(a): hehe
czyzby sezon na boooooring nurkownictwo sie skonczyl ? Ty jednak oberwiesz w dupsko, na tym paintballu
nie, nie skonczył, nie konczy sie w ogole
ale dopoki Leia sie dobrze nurac nie nauczy, to jesli chcę z Nia spedzic weekend, to musze do lasu, a nie pod wode
ale spoko spoko, w przyszlym roku, nie bedzie juz namawiala na grzyby ;D
(03-10-2007, 13:35)ups link napisał(a): ale fakt, sam bym na grzyby pojechal, to na pewno ciekawsze !!! nie bardzo,
pod woda jest ...ciszej
jedno jest pewne...jest bardziej sucho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
03-10-2007, 14:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2007, 14:05 przez _Leia_.)
(03-10-2007, 13:27)_divinity_ link napisał(a): moge robic za "orientatora" w tym lesie, w sensie "prowadzic"
ale na grzybach sie nie znam totalnie i nie jestem przekonana czy lubie je zbierac
natomiast wycieczka - jak najbardziej
się piszę
Spoko ja się znam na grzybach :>
(03-10-2007, 13:35)ups link napisał(a): hehe
czyzby sezon na boooooring nurkownictwo sie skonczyl ?
ale fakt, sam bym na grzyby pojechal, to na pewno ciekawsze !!!
Sezon na nurkowanie się nie kończy, ale jak słusznie zauważyła Div ja jestem początkujący leszczyk więc hmmm....dopiero za dwa tygodnie kontynuacja mojej przygody z nurkowaniem.
Div, nie masz racji co do tego że za rok na grzyby nie będzie mnie ciągnęło. Mam szersze spektrum zainteresowań
No to co jedziemy gdzieś za miasto? W sensie że do lasu? No i pytanie czy odpowiada Wam sobota godz. 9 (nasze grzyby na nas zaczekają ;-))? aaaa i czy w razie czego upsss zgodzisz się na jazdę skodą (zawsze to nie Twoja strzała ) No chyba że wolisz strzałą. Ofc - o ile ten termin "pasi".. ???
Atkaaaa świetna propozycja, ale trochę daleeeeko :/
Buź,
A.
(03-10-2007, 14:02)_Leia_ link napisał(a): Div, nie masz racji co do tego że za rok na grzyby nie będzie mnie ciągnęło. Mam szersze spektrum zainteresowań tez tak mowilam, zanim sie nie wkrecilam na maksa
zeglowalam, jezdzilam na nartach, na rowerze...
ale teraz jakos nie bardzo chce mi sie znalezc na to czas.
wspomnisz moje slowa 8)
(03-10-2007, 14:02)_Leia_ link napisał(a): No to co jedziemy gdzieś za miasto? W sensie że do lasu? No i pytanie czy odpowiada Wam sobota godz. 9 (nasze grzyby na nas zaczekają ;-))? aaaa i czy w razie czego upsss zgodzisz się na jazdę skodą (zawsze to nie Twoja strzała ) No chyba że wolisz strzałą. Ofc - o ile ten termin "pasi".. ??? a ja, a ja?
bagaznik chociaz? :
(03-10-2007, 14:07)_divinity_ link napisał(a): [quote author=_Leia_ link=topic=69.msg2332#msg2332 date=1191409358]
Div, nie masz racji co do tego że za rok na grzyby nie będzie mnie ciągnęło. Mam szersze spektrum zainteresowań tez tak mowilam, zanim sie nie wkrecilam na maksa
zeglowalam, jezdzilam na nartach, na rowerze...
ale teraz jakos nie bardzo chce mi sie znalezc na to czas.
wspomnisz moje slowa 8)
(03-10-2007, 14:02)_Leia_ link napisał(a): No to co jedziemy gdzieś za miasto? W sensie że do lasu? No i pytanie czy odpowiada Wam sobota godz. 9 (nasze grzyby na nas zaczekają ;-))? aaaa i czy w razie czego upsss zgodzisz się na jazdę skodą (zawsze to nie Twoja strzała ) No chyba że wolisz strzałą. Ofc - o ile ten termin "pasi".. ??? a ja, a ja?
bagaznik chociaz? :
[/quote]
ano zobaczę ;D
A Ty to już jestes zapisana na wyjazd Koleżanko (cyt: "natomiast wycieczka - jak najbardziej
się piszę) ...a skoro wolisz bagażnik .... da sie zrobić
Liczba postów: 348
Liczba wątków: 2
[i][color=brown]Pfffffff ...
To ja znów składam petycję o przeniesienie wawy bliżej wrocka lub odwrotnie...
Zawsze " za daleko"...
I na grzyby nawet nie mam z kim iść
Liczba postów: 135
Ania - wole moja czarnulke (Strzala to Filipa jest), ale czarnulka sie do lasu na grzyby nie nadaje
no i ofc. termin mi nie pasi cholerka, bo u mnie z terminami to ciezko.. ale jezeli uda nam sie nam go przeniesc, to mozemy sie na grzyby wybrac i skompletowac wieksza ekipe
to moze byc fajna impreza
p.s. termin terminem, ale jak zrobi sie zimniej to jeszcze beda te grzyby ?
Men, stary... włącz światła, zdejmij buty...
|