Liczba postów: 263
Liczba wątków: 7
Zauważyłam, że wszystkie watki, w których nie trzeba za mocno nadwyrężyć mózgownicy, cieszą się ogromną popularnością... tak więc lecimy...!
Zabawa podpatrzona na innym forum, zasady są bardzo proste!
Osoba pierwsza prosi o jakieś zdjęcie z internetu, osoba która je odnajdzie - zamieszcza zdjęcie i prosi o wyszukanie czegoś dla siebie.
Oczywiście nie żądamy rzeczy niemożliwych!
Miłej zabawy!
Proszę o pana w stringach.
;D ;D ;D
"Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu"
S.Lem
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
dla Ciebie wszystko Kocia 8)
ja poprosze tort, w kształcie penisa
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Czerwone rajstopki ;D ;D ;D
"Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu"
S.Lem
nie ma tortu >
gdzie tort? ???
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 0
prosze..http://www.smog.pl/wideo/7563/tortnbspdla osoby a poczuciem humoru
poprosze o pana ubranego w kusy fartuszek.
jakos nic ciekawszego nie przychodzi mi do glowy...
Zjadło :-\
Cindy Twój nie jest w kształcie
Czekam na czerwone rajstopki!
kk rzucam Ci rękawice
S.Lem
Liczba postów: 348
Liczba wątków: 2
[i][color=maroon]Kocia, kur...... normalnie gdzieś Ty to znalazła??? <szok> Jak nie lubię tortów tak tego zjadłabym całego sama hehehe
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 0
Cindy Twój nie jest w kształcie
Kotka twoj nie ma swieczek
(10-09-2007, 20:57)atka_ link napisał(a): [i]Kocia, kur...... normalnie gdzieś Ty to znalazła??? <szok> Jak nie lubię tortów tak tego zjadłabym całego sama hehehe
[color=red]Atka, ostatnio byłam na wieczorze panieńskim.. (swoją drogą masakra) i nikt nie chciał go jeść
A poważnie mówiąc, te torty oprócz oprawy graficznej są obrzydliwe... sam lukier... choć hmm...
W każdej lepszej cukierni Ci to zrobią
S.Lem
no co Wy! bylam na panienskim w zeszlym roku i jak wjechal tort, to sie malo nie zaplulysmy z radosci i byl pycha!!!!!
p.s. inni uczestnicy imprezy w klubie Foksal 19 byli ciut zdziwieni. 15 lasek, przy stole, w uszach kroliczych, ze slomkami w ksztalcie penisa i z tym tortem przed nosem
mhrrr fajnie bylo