Liczba postów: 289
Liczba wątków: 5
prawie robi wielką różnice ; P
Nie pamiętam kiedy się czułem tak jak teraz, nie chciałem tego ale zwątpiłem bez wątpienia. Zakładam kaptur, ścieram najki o asfalt, minęło trochę lat a ja nadal dorastam. Zapomniałem już co czułem wczoraj, jeszcze będzie tak nie raz zanim mnie śmierć zawoła.
Liczba postów: 387
Liczba wątków: 1
(10-04-2008, 17:01)Marcin link napisał(a): prawie robi wielką różnice ; P
prawie macie racje :-)
(10-04-2008, 20:07)m link napisał(a): [quote author=Marcin link=topic=300.msg10404#msg10404 date=1207836076]
prawie robi wielką różnice ; P
prawie macie racje :-)
[/quote]
z czym?
Nie pamiętam kiedy się czułem tak jak teraz, nie chciałem tego ale zwątpiłem bez wątpienia. Zakładam kaptur, ścieram najki o asfalt, minęło trochę lat a ja nadal dorastam. Zapomniałem już co czułem wczoraj, jeszcze będzie tak nie raz zanim mnie śmierć zawoła.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Obiektywny jak najbardziej ale tez i traktujacych wszystkich jednakowo powtarzam JEDNAKOWO pozdrawiam )(Wszystkich jednakow )
11-04-2008, 01:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2008, 01:22 przez Marcin.)
lullaby , a mogłabyś mi wyjaśnić jeszcze taka drobną rzecz?czemu ma służyć ten temat?kolejne bla , bla , bla.Jak widzę dobrego opa , co z tego że sie tu wypowiemy?i tak nikogo się nie zmieni na siłę...
Marcin & Gajowy & EA
Podpisuje się za ludzi którzy zgadzają sie z moimi wypowiedziami , nie ma sensu pisać 3 różnych postów z tą sama wypowiedzą , bądź poparciem.
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 2
Dobry op?
Bezstronny,a bywa często tak,że jak się usera lubi bądź coś więcej to się przymyka oko na jego wybryki.
Sprawiedliwy,a bywa tak,że jedni za wklejanie,enter,floody i obrażanie lecą a inni są w dziwny sposób niewidoczni,kiedy to robią.
No to się wypowiedziałam,a miałam nie robić tego w tym temacie
"Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów."