Liczba postów: 33
Liczba wątków: 5
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 5
hmm....... chyba kupie sobie pralke
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 4
Jak chcialem Ci sprzedac pralke to nie chciales, teraz nie masz i pralki
...
i seksu
Men, stary... włącz światła, zdejmij buty...
Liczba postów: 499
Liczba wątków: 9
Mysle ,ze trudno tak jednoznacznie odpowiedziec,bo to w duzej mierze zalezy od tego ,czy pralka jest ladowana z gory ,czy moze z przodu i czy ma w programie wirowanie ( bardzo wazne --co potwierdza gospodynie domowe)Czestotliwisc z jaka wiruje beben oznacziona jest litera "U"( ubroty)a obok podana jest liczba okreslajaca liczbe U(ubroty) w ciagu minety . Im wyzsza jest ta liczba tym satysfakcja z uzywania pralki wieksza.Potwierdzily to liczne wywiady jakie przeprowadzilem wsrod znajomych praczek )
Pozdrawiam jak zawsze z powazaniem dortmund.( no moze nie zawsze ale bardzo czesto)
jakos nic mi do glowy nie przychodzi..........moze innym razem :-)
Liczba postów: 433
każdy seks poprawia samopoczucie
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 2
Nie znoszę pralek,żelazek i kuchni >

Zdecydowanie wolę seks na łonie natury ;D
"Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów."
Liczba postów: 215
Liczba wątków: 2
Na pralce ? Hmmm chyba nie zaliczylem jeszcze. Pozatym zawsze kupujemy pralki, ktore szybko i dobrze wiruja ale przy tym malo wibruja. A tak pozatym to uwazam, ze trzeba rozroznic samopoczucie przed, w czasie i po sexie. Paleta mozliwych kombinacji doznan jest tak szeroka, ze nawet ani nie biore sie za to aby je wyliczac.
Do tego dochodzi jeszcze fakt, ze cienki zawodnik w tych sprawach jestem i zanim dociagac sie dam do pralki to po drodze mam 2 przedwczesne wytryski i chyba z 3 zaburzenia errekcji. Przykre ale prawdziwe.
Najladniejszym zwierzatkiem jest slimaczek.
Liczba postów: 135
chcialem poruszyc jedna pominieta dotad kwestię:
O jakiej pralce mowa ?
1. Pralce ladowanej od frontu ?
2. Pralce ladowanej od gory ?
3. Pralce do zabudowy ?
4. A moze pralko-suszarki ?
Te ladowane od gory sa za male, zeby cokolwiek na nich uprawiac, no chyba ze przewrocimy je na bok.
Te od frontu, wydaja sie byc w porzadku, ale wszystko zalezy od glebokosci takiej pralki, a nie od ilosci obrotow, jak twierdza co po niektorzy.
Najlepszym rozwiazaniem wydaje sie byc pralko-suszarka, ze wzgledu na swoje rozmiary lub pralka do zabudowy - te zabudowac mozna blatem, a seks na blacie na pewno poprawia samopoczucie, jaki by nie byl
Z powazaniem
Ja.
Men, stary... włącz światła, zdejmij buty...