Liczba postów: 135
Liczba wątków: 4
Witam,
jaki wynik obstawiacie, co myślicie o meczu ?
Ja obstawiam 2-0 dla naszych a bramki saganowskiego i ebiego, ewentualnie może jeszcze Krzynu coś dołoży.
Men, stary... włącz światła, zdejmij buty...
Liczba postów: 387
Liczba wątków: 1
jak ich trema nie zje jak chocby podczas meczu z Kazachstanem (...przynajmniej do momentu gdy Benhaker wyjał wtyczke z gniazdka :-)) to powinni spokojnie wygrac... milo by było jakby powtorzyli wynik z MŚ w Hiszpani ...co prawda nie ma Bonka ale 3:0 mysle jest zadowalajace dla kazdego kibca bialoczerwonych ...
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 2
Zaden ze mnie patriota Polska 1:3 Belgia
Jeżeli nie podoba Ci się mój styl jazdy, zejdź z chodnika...
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 1
Ech rzeczywiscie zeby tylko ta trema nie zwiazala im nog... Chociaz mysle ze przy prawie 50-tysiecznej widowni w "kotle czarownic" damy IM rade 3:1
POLSKAAA BIALO-CZERWONI
"pozwól mi spróbować jeszcze raz, niepewność mą wyleczyć, wyleczyć mi..."
Liczba postów: 433
2:1
2 x ebi
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 274
Liczba wątków: 2
Ech chłopaki ;D Wiem,,że mnie za chwilę ukrzyżujecie,ale ostatnio jak napisałam,że nasi wygrają to przegrali,więc teraz stawiam na wygraną przeciwników czyli Belgii czy nie wiem kogo(i już nie żyję)
"Nikogo nie obchodzą sińce upadłych aniołów."
Liczba postów: 613
Liczba wątków: 0
Polska MUSI wygrac...jej mam nadzieje, ze nie poniosa kleski z przedstawicielami bezapelacyjnie najgorzej ubranego narodu na calym swiecie >
:
przynajmniej 4:0
Liczba postów: 433
he
wytypowałam
zwycięstwo
dwie bramy dla nas
dwa razy ebi
tylko ten jeden na belgii mi nie wyszedł...i dobrze
yyeaaaahhh
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 379
Liczba wątków: 7
Aa? znaczy - wygrali nasi, tak??
(monia, i ja tez juz nie zyje
)
pozdrawiam
Kat
Panowac nad soba, to najwyzsza władza - Seneka