15-05-2008, 13:05
im wczesniej tym kolejka krotsza:-) najlepiej nastawic sie na dwa gora trzy miejsca
Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie twierdzi, że nie, ale ma nadzieje. JT
Co warto zobaczyć, gdzie warto być - czyli: CO, GDZIE, KIEDY
|
15-05-2008, 13:05
im wczesniej tym kolejka krotsza:-) najlepiej nastawic sie na dwa gora trzy miejsca
Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie twierdzi, że nie, ale ma nadzieje. JT
16-05-2008, 10:49
zdecydowanie..
+ to pierwsze miejsce to najlepiej pojawić się jakieś pół godziny wcześniej, mniej czekania ;-) Ale ja zdecydowanie dwa tym razem, no w porywach 3 choć Gintrowskiego chciałabym zaliczyć..
16-05-2008, 14:34
P Gintrowski wydal plytke "Odpowiedz" z utworami do wierszy Z. Herberta. Goraco polecam... Pewnie z nich bedzie skladal sie ten wspomniany koncert.
warto było na Noc Muzeów, warto.
wrzucam perełkę, nie powiem - ubawiła mnie: http://img45896.pictiger.com/images/15296375/ (więcej o projekcie http://www.ultramaryna.pl/wydarzenie.php?id=10018) naprawdę - POLECAM, gdyby ktoś, kiedyś... nawet poza nocno-muzealnie.
[color=gray][size=7]/recoveryourlife
/if looks could really kill, then my profession would be staring...[/size][/color]
04-06-2008, 16:20
A kto umarł..ten..nie żyje..
10-06-2008, 23:13
Totalnie się nakręciłam także nakręcę i Was.
http://www.opener.pl/index2.html czyli: 4 lipca Editors Roisin Murphy The Raconteurs Fischerspooner The Cribs DeVotchKa DJ Vadim Live feat. Yarah Bravo Fujiya and Miyagi 5 lipca Interpol Jay-Z Erykah Badu Sex Pistols CocoRosie Gentleman and The Far East Band 6 lipca Massive Attack The Chemical Brothers Goldfrapp M.I.A Proszę zabrać kalosze!
11-06-2008, 00:22
No, to ja odpadam - wesele Zary i Krora ma pierwszenstwo
A ja wlasnie wrocilam z Cypla Czerniakowskiego przy Wislostradzie. Obejrzalam tam sobie Teatr Pantomimy Makata i przedstawienie pt Wyspa. Latali po jeziorku - rzecz sie dziala w wodzie - baaardzo fajne Natomiast w tymze samym miejscu, czyli na Cyplu Czerniakowskim (od Wislostrady, miedzy ul. Sanguszki a Koscielna) w dniach 13-14.6. odbedzie sie Festiwal Sztuki Otwartej Wislostrada. Beda tam 3 sceny muzyczne (DJB, Reggea, Hip Hop, D'n'B, Folk, Funk), teatr plenerowy, scena Amnesty International. Szczegoly na www.wislostrada.com pozdrawiam Kat
Panowac nad soba, to najwyzsza władza - Seneka
27-06-2008, 15:53
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
29-06-2008, 04:56
(10-06-2008, 23:13)niezla_sztuka link napisał(a):Mam do odsprzedania dwuosobowe zaproszenie na wszystkie (3 dni) na wszystkie koncerty za jedyne 450 PLN (bez pola namiotowego)
Jeżeli nie podoba Ci się mój styl jazdy, zejdź z chodnika...
14-07-2008, 00:31
Tradycyjnie już w ostatni weekend lipca odbywa się
Tyski Festiwal Muzyczny im. Ryśka Riedla "Ku Przestrodze" W tym roku, to już 10 edycja festiwalu ja również będe tam 10 raz, niesamowity klimat festiwalu przyciąga jak magnes czym bliżej, tym bardziej nie można sie doczekać, ręcze, jak ktoś raz będzie na tym festiwalu to nie będzie mógł się już doczekać następnego tak niespotykany klimat tam panuje Sobota 26 lipca 12.00 - występy zespołów konkursowych 16.00 - Kulisz Trio 17.30 - Sztywny Pal Azji 19.00 - TSA 20.30 - Doyle Bramhall II z zespołem (gitarzysta Erica Claptona) 22.00 - Cree Niedziela 27 lipca 12.30 - występy laureatów konkursu 14.00 - Bracia i Siostry ( zwycieżca IX festiwalu) 15.00 - Laureat festiwalu "Solo Życia" z 2007r. Bartek Woźniak z 'Red Light District' 16.00 - El Secatorre 17.00 - Gang Olsena 19.00 - Ten Years After 21.00 - DŻEM www.festiwaltyski.pl www.festiwal.bil.pl
"pozwól mi spróbować jeszcze raz, niepewność mą wyleczyć, wyleczyć mi..."
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |