Kochani!
Serdecznie dziekuje za super impreze - bylo zarąbiscie, normalnie!
A teraz troszke konkretow:
Osob obecnych: sztuk 66 (komisyjnie policzone dnia nastepnego)
Zebralismy dla Domu Samotnej Matki w Legionowie - UWAGA, UWAGA!!! PLN 666 !!!!!!!!!!!!!!
Jestescie wielcy - wszystkie Katarzynki i Bigos (znaczy, tego, BiGirl, hehe) dziekuja Wam bardzo bardzo!
W najblizsza sobote Tanya i ja pojedziemy do Legionowa - zawieziemy troszke ciuszkow i zrobimy zakupy za polowe zebranej kwoty, tj za PLN 333. Postanowilismy komisyjnie, ze zakupimy detergenty, pieluszki dla maluchow, troche kosmetykow, typu mydla, szampony, etc.
Pozostala kase - PLN 333 zachowamy, zeby moc im takze zrobic troszke zakupow - juz glownie spozywczych - na Swieta, a wiec, wedlinki, i takie tam, slodycze dla Maluchow.
O wszystkim bedziemy Was informowac na biezaco - oczywiscie rachunki rowniez beda do wgladu
Teraz, jesli chodzi o fotki: dysponuje juz fotkami od Qbka, kk, Tanyi i moimi. Czekam jeszcze na wszystkie fotki od Veci i Pita, i pozostalych osob, ktore robily zdjecia.
Bardzo prosze o info mailem od osob, ktore nie zycza sobie byc 'udostepniane' fotkowo. Moj mail: kathiuszka64@gmail.com
Czekam na te informacje do czwartku, 29.11.2007
Po tym terminie fotki beda rozsylane do wszystkich osob, ktore byly obecne na imprezie. Mysle, ze beda rowniez osoby, nie majace nic przeciwko, jesli osoby niedojechane, lub sila wyzsza nieobecne, takze zobacza te fotki. Jesli ktos z obecnych na sobotnich Katarzynkach sobie tego nie zyczy - rowniez prosze o @.
Konczac - bardzo, bardzo, bardzo dziekuje Wyglodzonemu, vel By_The_Way'owi, za mega-oprawe muzyczna - to chyba pierwszy zlot, z ktorego wyszlam o 3ciej nad ranem, a nie bylam ostatnia
Co do sprawy wyproszenia osob.. dowiedzialam sie o tym post factum - bardzo szkoda, ze tak sie stalo.. Mysle, ze to dlatego, ze byliscie pierwszy raz i nikomu nie powiedzieliscie, kto, co i jak.. Inaczej tak by sie nie stalo. Dla wyjasnienia: Casablanka jest milym przybytkiem, ale powiedzmy... cieszy sie tzw 'slawa lokalna', dlatego na nasza prosbe drzwi zostaly zamkniete i rzeczywiscie osoby nieznajome, ktore nie powolaly sie na polczat, badz konkretne nicki byly niewpuszczane.. Szkoda tym wieksza, ze ja tam kocham poznawac nowe osoby.. Mam nadzieje, ze sie jednak nie zniechecicie - tylko nastepnym razem: natychmiast dryfowac do ludzi i sie przedstawiac
Aaacha.. jeszcze jedna sprawa: ktos zostawil na stole w rogu sali (za parkietem do tanczenia) okularki. Zgube mam ja - prosze sie do mnie zglosic na PW lub na podanego powyzej maila - jesli opis sie zgodzi - mozna je odebrac u mnie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i jeszcze raz dziekuje
Kat