Liczba postów: 499
Liczba wątków: 9
(20-09-2007, 20:54)kamena__ link napisał(a): A ja oddam sukę husky (dorzucam uprząż) - fota w temacie o zwierzakach - Kaja.
Niepolecana dla osób mających w domu koty...
;D... to ma byc suka huski hyhyhhyh troche przesadzilas kama (mam na mysli to zdjecie obok)
jakos nic mi do glowy nie przychodzi..........moze innym razem :-)
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
dobra,
nie wiem gdzie, to tu napisze
Szanowne Solenizantki i Jubilatko,
czy moze jakaś data "Katarzynek" powstać?
bo po pierwsze- przyjezdni, a po drugie to warszawiacy też muszą sobie poplanować czas
bardzo byłabym wdzięczna
buziaki
d.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie
Liczba postów: 382
Liczba wątków: 18
(09-10-2007, 13:58)_divinity_ link napisał(a): dobra,
nie wiem gdzie, to tu napisze
Szanowne Solenizantki i Jubilatko,
czy moze jakaś data "Katarzynek" powstać?
bo po pierwsze- przyjezdni, a po drugie to warszawiacy też muszą sobie poplanować czas
bardzo byłabym wdzięczna
buziaki
d.
halooooooo spokojnie, nienerwowo koleżanko
do "katarzynek" jeszcze dużo ponad miesiąc...
proszę nie siać paniki
a imieniny Kaśiek listopadowych wypadają jak co roku i niezmiennie 25 listopada, więc myślę, że trzeba brać pod uwagę sobote 24.11 < to taka luźna i pierwsza propozycja>
;D
Alkohol jest wspaniałym środkiem rozwiązującym. Rozwiązuje on
małżeństwa, rodziny, przyjaźnie, konta bankowe, komórki wątrobowe i
mózgowe. Nie rozwiązuje tylko żadnych problemów.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 0
dort, na zdjęciu obok jest najpiękniejszy kot na świecie (zwany za moimi plecami Naczelną Lufą Domu
))
i żeby nie było off: ogłaszam, że dort w sobotę przylatuje do Polski i zaprasza na kawę na lotnisku w Gdańsku
))
Liczba postów: 499
Liczba wątków: 9
(09-10-2007, 15:27)kamena__ link napisał(a): dort, na zdjęciu obok jest najpiękniejszy kot na świecie (zwany za moimi plecami Naczelną Lufą Domu))
i żeby nie było off: ogłaszam, że dort w sobotę przylatuje do Polski i zaprasza na kawę na lotnisku w Gdańsku))
nie przylatuje tylko przyezdza ... odlatuje z Gdanska )))) tez w sobote )))
jakos nic mi do glowy nie przychodzi..........moze innym razem :-)
Liczba postów: 465
Liczba wątków: 0
(09-10-2007, 14:47)vectra link napisał(a): a imieniny Kaśiek listopadowych wypadają jak co roku i niezmiennie 25 listopada, więc myślę, że trzeba brać pod uwagę sobote 24.11 < to taka luźna i pierwsza propozycja>
;D
Napiszę w imieniu własnym. 24 listopada mam zajęcia i będzie mi trudno się wyrwać - chociaż nie mówię, że to niemożliwe
Jednak 17-go mam wolną sobotę, więc jeśli większości pasowałby ten termin ... Byłyby mi miło Was zobaczyć bez "wyrzutów sumienia", że zarywam podyplomówkę.
Panie, udziel mi cichej wytrwałości fal...
Liczba postów: 80
Liczba wątków: 1
no to ja oddam konia w dobre rece :
[img]http://images22.fotosik.pl/184/6cff7ec0ce3c51a3.png[/img]
www.bxl.pl - śmieszne filmiki, włatcy móch, kreskówki ....
www.freelinkz.pl - Międzynarodowe Forum WAREZOWE
www.whitemusic.fora.pl - Biała Muzyka Dla Białych Ludzi!
Liczba postów: 857
Liczba wątków: 8
(09-10-2007, 22:06)Mafia link napisał(a): no to ja oddam konia w dobre rece :
niech ktos przygarnie tego konia.
i przytrzyma.... byle daleko.
If a relationship has to be a secret, you shouldn't be in it.
Liczba postów: 453
Liczba wątków: 8
W tym poscie chcialam powiedziec ze rezygnuje ze swojej funkcji.
Dziekuje wszystkim ktorzy wspierali mnie dobra rada i pomagali slowem kiedy byla tego potrzeba. Jednoczesnie zaznaczam, ze przyczyna odejscia nie jest zal do kogos, czy uraza badz cokolwiek Wam innego przyjdzie do glowy.
Po prostu, nic nie trwa wiecznie.
Pesymista twierdzi, że wszystkie kobiety to nierządnice. Optymista nie twierdzi, że nie, ale ma nadzieje. JT
Liczba postów: 433
Liczba wątków: 4
dziękujemy Sukienuś
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie