14-10-2007, 15:11
"inne osobliwosci" to nicki typu: jozefek, badz inni flooderzy. wiec nie czepiajmy sie slowek. 
ostatni raz odpowiadam, a postu iskandra nie skomentuje.
chyba wiesz jak dziala ignor. u mnie wygladalo to tak:
" srbk: bosz, dzieci specjalnej troski"
MAM ZIGNOROWANE PEWNE OSOBY wiec widzialam tylko "wchodzi" "wychodzi" jakies przypadkowe nicki.(nikt tego nie zauwazyl?) i to nie byla reakcja na widok dzieci , tylko na to jak byly pokazywane w tym dokumencie.
"srbk: albo zakompleksione bufony"
MAM ZIGNOROWANE PEWNE OSOBY wiec widzialam tylko "wchodzi""wychodzi" jakies przypadkowe nicki.
"srbk: komedia
"
MAM ZIGNOROWANE PEWNE OSOBY wiec widzialam tylko "wchodzi""wychodzi" jakies przypadkowe nicki.
jak zauwazylas, u mnie to monolog. ty poskladalas to wg siebie bo nie masz nikogo w ignorze? nie wiem.
jeszcze raz podkresle: nie zdarzylo wam sie napisac wyrazu, i nie dokonczyc mysli?
nie, ciebie mam zignorowana od paru dni. a o plotach ktore stworzylas na moj badz zolzy temat juz sie nie wypowiem. (jesli juz sie czepiamy) na poziomie. wlasnie, nie ten temat i nie na forum... prawda?
koniec mojego,wiecej nie brne.

Cytat:to teraz ja tylko jedno słówko, bo w istocie, nie wiem co miałaś na myśli
ale Twój monolog, wyglądał tak
"srbk: albo zakompleksione bufony "
"srbk: komedia"
p.s.2. ale zeby sprawiedliwosci stalo sie zadość, to sadze ze warto zwrocic uwage na to, co mowil mafia. srbk zaczela i potem zamilkła, a cala kontynuacja to "zasluga" mafii i cala awantura pozniejsza, zostala wywolana tym co ON mówił.- cytaty w poscie moniki, plus wiele innych, rownie "ciekawych".
ostatni raz odpowiadam, a postu iskandra nie skomentuje.
chyba wiesz jak dziala ignor. u mnie wygladalo to tak:
MAM ZIGNOROWANE PEWNE OSOBY wiec widzialam tylko "wchodzi" "wychodzi" jakies przypadkowe nicki.(nikt tego nie zauwazyl?) i to nie byla reakcja na widok dzieci , tylko na to jak byly pokazywane w tym dokumencie.
"srbk: albo zakompleksione bufony"
"srbk: komedia

jak zauwazylas, u mnie to monolog. ty poskladalas to wg siebie bo nie masz nikogo w ignorze? nie wiem.
jeszcze raz podkresle: nie zdarzylo wam sie napisac wyrazu, i nie dokonczyc mysli?
Cytat:od wczorajszej rozmowy? bo jeszcze rano, bądź dzień wcześniej (nie pamietam dokladnie) reagowałaś na to co mówię.....ba..nawet udawało Ci się z zołzą ładnie po mnie jechać - tyle, ze awantury nie było, gdyż postanowiłam nie reagować, stąd to był monolog, a raczej Wasz dialog.
z resztą niewazne. to nie ten temat. tamten uważam za zamknięty, nie chce mi się denerwować.
nie, ciebie mam zignorowana od paru dni. a o plotach ktore stworzylas na moj badz zolzy temat juz sie nie wypowiem. (jesli juz sie czepiamy) na poziomie. wlasnie, nie ten temat i nie na forum... prawda?
koniec mojego,wiecej nie brne.