![]() |
"Jak ja widzę dobrego opa" - Wersja do druku +- Polfan.pl - forum dyskusyjne (https://forum.polfan.pl) +-- Dział: Pokoje Polfanu (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Pokoje erotyczne (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Dział: Erotyczny (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: "Jak ja widzę dobrego opa" (/showthread.php?tid=208) |
Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - BrotherFromMars - 11-04-2008 Dziwnie niesmiesznie zniakaja posty ;P Jakies zmiany decyzji, czy nie niechec uczestnictwa w dyspucie ???;P ea thx za posta, lista jak stad na marsa, ale moze warto Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - po_madka - 12-04-2008 Śledź, poczkej, pozwól, że winnych skopiuję-dodaj sto podpisów i bedziesz wiarygodny: "Przyklad Armstronga jest chyba wystarczajacy. Za poblazliwosc sie placi: Pomadka jak jest tak bardzo krzywdzona na erocie niech zmieni portal". (z całego portalu mię wypraszasz? ![]() Nie chciałam sie wypowiadać w tym temacie, w tym miejscu- dla mnie istnieja możliwości oczywiste, z których korzystam, lub nie, w zależności od oceny-, czyli szczera emocja wśród znanych lub oficjalna skarga? zażalenie? [size=10pt][size=10pt]Ale mam obrzydliwie ludzką cechę- jak ktoś zawadza o mój dywan, to ratuję dywan ![]() -Śledzik, Dziecię, czy Tobie znane jest pojęcie profesjonalizmu? W prostej zasadzie-czego sie podejmujesz ,to rób to najlepiej jak umiesz? Najlepiej jestem userem, tak jak i najlepiej byłam opem. Wycieczki personalne mnie nie interesują (tylko nie rozlewaj rosołu na mój dywan ![]() Pozdrawiamy Cię Marcinie (ave, hough, priwiet)- mała ja i WIELKI Armstrong ![]() Niech sie stanie! P.S. Moja definicja: OP POWINIEN być człowiekiem, co wszyscy traktujecie jako słabość ("op tyż człowiek"). To wyczucie jest tylko ludzkie,zapytajcie Japonczyków i ich inteligentne maszyny ![]() Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - jedyna - 12-04-2008 "(...)Pozwala nam się bawić zamiast leżakować.(...)Nie wmusza w nas zupy mlecznej." Fragment uzasadnienia wyboru p. Krysi na najlepszą przedszkolankę 2008r. "(...)Krzyczy gdy nie chcemy się uspokoić.(...)Nie pozwala ciągnąć dziewczynek za warkocze i daje klapsy, gdy słowa nie pomagają." Fragment uzasadnienia wyboru p. Basi na najgorszą przedszkolankę 2008r. BFM w którym przedszkolu zorganizowano konkurs do którego finałowego rozstrzygnięcia usiłujesz napisać swoje uzasadnienie? A może chcesz napisać regulamin samego konkursu? Pamiętaj, że nie trzeba się wykazywać aż taką gorliwością-awansu do starszaków nie wygra nawet najbardziej przemądrzały z młodszaków dopóki nie podrośnie... Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - BrotherFromMars - 12-04-2008 Boshhhhh siora, wytnij to prosze Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - EA - 12-04-2008 Profesjonalizm na chacie ? profesjonalny op ? profesjonalny user ? heheheheheheehehehehehe Ja tylko napisalem ze opy powinny Cie usunac za ciagle narzekanie i sianie zametu za to ze dostalas bana [nie od tego jest ogol chata prze kilkadziesiat minut] , slusznie go dostalas za qrfa i reakcje bota zapisana na to slowo. A krzyku bylo jakby Ci... !!!!! Wiem ze jednym sie bany zdejmuje jak sie zna opa innym nie, Ty widocznie nie masz tyle szczescia by wejsc na GG "zdejmij mi bana" i po sprawie. A moze to czysta frustracja, ze wiesz ze innym mozna a Tobie nie i nie chcesz byc grosza... :--) I prosilem nie mow do mnie dziecko, dziecie itd nie jestes moja mama. Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - po_madka - 12-04-2008 Ja już sprzątnełam swój dywan, a może ktos przeczyta istotne? Tyle. 1.Dzieciów przepraszamy i dajemy awansem dowód. 2,Braciak, zawsze mówię co myśle. Moje, więc mi zostaw- popularność mnie nie nęci. Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - Kathi - 12-04-2008 Bardzo interesujaca dyskusja i dobry temat. Jaki powinien byc op? - Kulturalny - opanowany - konsekwentny - objektywny - z poczuciem humoru - z dystansem do samego siebie - byc znany userom danego pokoju - udzielac sie na main - miec swiadomosc, ze nie jest wylacznie karzaca reka sprawiedliwosci, lecz rowniez starac sie o dobra atmosfere w pokoju - umiec oddzielac swiat wirtualny od realnego Opy pokoju Erotyczny wybierane sa - od kiedy ja jestem adminem - w sposob demokratyczny przez aktualnych opow. Propozycje zglaszane sa na forum Erotyczni Administratorzy, ktore jest dostepne wylacznie dla aktualnych operatorow. Decyduje wybor wiekszosci. Kawe lubie, EA, lecz nie kieruje sie w wyborze opow jej smakiem, badz towarzystwem, w ktorym ja pijam. Rzecza jasna jest, ze operatorzy, ktorzy wybierani sa przez nas, musza byc osobami nam znanymi (kolesiostwo? ![]() Twoj post, EA, byl zaczatkiem konstruktywnej krytyki - doceniam to. Szkoda jednak, ze nie do konca sprawdziles swoje informacje, ale coz.. nobody is perfect, czyz nie? ![]() Leia - ostatnio wybrany fullop (tu potwierdzam, fullopy wybierane sa przez admina pokoju i pozostalego/pozostalych fullopow) jest z pewnoscia bardzo dobrym wyborem. kk_ jest fullem od wielu lat, byla na krotkim urlopie - mimo tego, EA, ciesze sie, ze jej nie przywaliles, bo na to zwyczajnie nie zasluzyla. Generalnie - czat sie zmienia, userzy sie zmieniaja, to naturalne. Az takiego syfu i sklocenia nie widze - potyczki i animozje od zawsze sa na czatach obecne, poniewaz jest to jakas spolecznosc, a nie kazdy jej czlonek musi kazdego lubic. Zawsze jest tez grupa, ktora chce zmian. Zawsze jest tez grupa 'rozrabiaczy', ale przeciez i oni w koncu dojrzewaja, dorastaja i zmieniaja sie na korzysc.. czasem - czy nie tak, EA? Mysle, ze pamietasz doskonale swoje wlasne poczatki na pokoju Erotyczny ![]() Dziekuje za wszystkie uwagi i opinie - bede dalej czytala ten watek i uczyla sie ![]() Moze z czasem tych 'wiele osob, ktore narzeka na moje rozdawnictwo opow kolezankom (a co z kolegami?? ![]() ![]() Cywilna odwaga nie jest w cenie, wiem to doskonale, ale zapewniam, ze nie gryze ![]() A jesli sa jednoznaczne dowody, ze ktos komus po znajomosci zdejmuje bana - prosze o informacje Pozdrawiam Kat Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - EA - 12-04-2008 Dobrze Kathi wiesz ze nie bylo moim celem nikomu przywalic, uwazam konstrutywna krytyke IMIENNA za cos co powinno byc praktykowane a nie mydlenie oczu i owijanie w bawelne bez konkretow czego bardzo nie lubie. Pozdrawiam Cie serdecznie. Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - BrotherFromMars - 12-04-2008 Kath jadla moje spaghetti (zreszta nie Ona jedyna ;P) i nigdy nie mialem opa ;P tubka z wazelina mi nie wypadnie z kieszeni To taka mala dygresja do tej nieszczesnej kawy Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - EA - 12-04-2008 Bardzo konstruktywny i sensowny wpis, bardzo. |