"Jak ja widzę dobrego opa" - Wersja do druku +- Polfan.pl - forum dyskusyjne (https://forum.polfan.pl) +-- Dział: Pokoje Polfanu (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Pokoje erotyczne (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=41) +---- Dział: Erotyczny (https://forum.polfan.pl/forumdisplay.php?fid=23) +---- Wątek: "Jak ja widzę dobrego opa" (/showthread.php?tid=208) |
"Jak ja widzę dobrego opa" - lullaby - 30-03-2008 Skoro są ciągłe skargi na opów i jak to Kathi napisała..w wątku już zamkniętym...że jest ciężko o DOBREGO.To może niech wszyscy użytkownicy wypowiadają się tutaj.. jaki to ich zdaniem jest DOBRY OPERATOR. W sumie też jestem ciekawa.. bo jakoś nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy obecnych operatorów.Choć może gdybym zaczęła spoglądać na to z perspektywy.." a ja jego/jej nie lubię ..więc on/ona nie nadaje się do tej funkcji" to być może..pojawiły by się jakieś uwagi. No więc....? Piszta! Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - BrotherFromMars - 30-03-2008 No i masz co chcialas, 1) przede wszystkim nie posiadajacy kompleksow nizszosci 2) pozbawiony skrupulow (to sie chyba tak pisze) ;P 3) aseksualny Hmmmm robocop ;P ps. Eski naprawde gratuluje pomyslu na topic, szkoda ze tak pozno sie pojawil i to zalozony przez Opa <cmok> Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - lullaby - 30-03-2008 (30-03-2008, 14:56)BrotherFromMars link napisał(a): ps. Eski naprawde gratuluje pomyslu na topic, szkoda ze tak pozno sie pojawil i to zalozony przez Opa <cmok>[/b] Marsik..ja opem już nie jestem od jakiegoś czasu... Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - BrotherFromMars - 30-03-2008 (30-03-2008, 15:01)lullaby link napisał(a): [quote author=BrotherFromMars link=topic=300.msg10035#msg10035 date=1206878168] Marsik..ja opem już nie jestem od jakiegoś czasu... [/quote] Wybacz, macie taki ruch w interesie, ze juz nienadazam Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - SaveMySoul - 30-03-2008 hmmm... przestrzegający zasad ? ;] Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - atka_ - 30-03-2008 [i][color=maroon]Najważniejsze, op nie powinien kierować się "znajomościami" (jak to ładnie napisał Mars nie powinien mieć skrupułów) Podam tu doskonały przykład: f.... kiedyś przeklełam na czacie jak nie było botów, nie miało dla niej znaczenia, że mnie zna i lubi (?) dostałam zasłużonego, przepisowego bana. Jest jeszcze parę osób, które uważam za dobrych opów, nie będę ich wymieniać personalnie bo i po co? Trafia mnie natomiast jak trzeba niektórym po 10 razy zwracać uwagę by zrobili porządek na main. Za ubliżanie, obrażanie innych np. (juzefek nie jest tu świętą krową jak dla mnie i też z mety powinien dostawać za takie zachowanie bana). Często jest tak, że rozrabia na main ktoś kogo akurat jedyny będący op lubi i doopa blada. Przykład? Partyzant, ten to jawinie mówi, że jest nietykalny.... Przykładów jest więcej... I nie powinno się zamykać "takich" tematów i odsyłać za każdym razem do modów. Chyba po to też jest to forum by prać na nim nasze brudy? Tym bardziej, że niezalogowany "przypadek" tu się nie dostanie... Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - lullaby - 30-03-2008 żeby było jaśniej.. Nie chodzi w tym temacie o wymienianiu..kto jest dobry a kto nie. Tylko.. jak Wy widzicie dobrze spełniającego swoją funkcję opa. Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - atka_ - 30-03-2008 [i][color=maroon]floreski.... po lekturze poprzedniego wątku (zamkniętego) gdzie ciągle ktoś wołał: Przykłady! Przykłady! podałam owe przykłady Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - niezla_sztuka - 30-03-2008 konsekwentny. trzymający się zasad (to nie tylko regulamin chata, ale również zasady obowiązujące każdego człowieka - kultura, szacunek, itd.) bez przynależności do jakiegokolwiek kółka adoracji ('w sumie to za gwiazdki się leci, ale ja cię przecież znam i lubię to ty nie lecisz, ale ta tylda tak.') i po prostu sprawiedliwy NIEZALEżNIE od nie/znajomości nicka. I co tu dużo mówić, odrzucają mnie przeklinacze z gwiazdkami, którzy wiedzą, że mogą właśnie dlatego, że siedzi ich znajomy op. I skoro ma być bez przykładów to i nie będzie. tyle. Odp: "Jak ja widzę dobrego opa" - m - 30-03-2008 kasiu (kathi) :-) twa kalka ... |